Wille and the Bandits (UK)
Tickets
Wille and the Bandits (UK)"

WilleandtheBandits(UK)

ZA 23 SEP

Aodhan Celtic Music

DO 28 SEP

The Doors Alive (UK)

DO 21 SEP

Wille and the Bandits is een van de meest dynamische rockbands die je kunt vinden. Ze combineren bizarre instrumenten, beukende gitaren, elektronische geluiden en dit alles zorgt voor muziek met een lekkere bluesrock-bite. De frontman smeert zijn keel met melk, honing en flinke lepel grint en dit geeft zijn stem een heerlijke rauw sound. De muziek van deze band kenmerkt zich door het hebben van een eigen ziel, originaliteit en verschillende texturen.

De fans weten het al, om Wille and the Bandits echt te kunnen waarderen moet je deze band live zien spelen. Als een onverwoestbare machine neemt deze band je tijdens hun optredens mee in een wervelwind van blues, rock, explosieve uitbarstingen en vette solo’s. Het is niet voor niets dat dit de derde keer is dat deze band Duycker aandoet. Kortom; hier moet je gewoon bij zijn.

Support: Giant Tiger Hooch

Na het succesvolle debuutalbum ‘76, vol schaamteloos jatwerk van de oude John Lee Hooker, RL Burnside en John Spencer zijn de anarchistisch ingestelde hufters Giant Tiger Hooch weer terug! Het nieuwe succesvolle album PANDA!PANDA!PANDA! is door de betweterige eclectische muziekpers met gemiddeld vier sterren ontvangen. Dat is te danken aan Misha den Haring (T-99) & Ralph Verdult. De plaat is uitgebracht op vinyl door Paul Kamp van Sounds Haarlem Likes Vinyl. Het orkest heeft zo’n 300 optredens in binnen en buitenland achter de rug en is wars van alle muziek bobo’s, goudzoekers en droeftoeters die op zoek zijn naar de erkenning en roem en loopt de polonaise liever op zijn eigen manier! het zuur en een kusje! GTH

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.