Wilson & Wakeman

Wilson&Wakeman

16 MRT 2018

Funk That

ZA 22 FEB

Na de succesvolle tour in de UK komen Damian Wilson en Adam Wakeman naar Europa! Op 16 maart 2018 betreden zij met piano en gitaar het podium van Duycker.

Adam Wakeman

Adam Wakeman staat bekend als de keyboardspeler van Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Hij bracht vier solo albums uit en maar liefst negen albums samen met zijn vader Rick Wakeman. Hij is een goed getrainde pianist en zijn muziek raakt vele genres van klassiek tot rock. Met zijn piano talent heeft hij menig platen weten te verkopen.

Damian Wilson

Damian Wilson is een songwriter en een geweldige zanger die met zijn stem op meer dan 70 albums te horen is. Hij staat bekend om zijn muziek binnen het progressive rock genre en zijn projecten met bands als Headspace en Threshold. Damian is van alle markten thuis. Hij werkte met grote namen als Guy Fletcher en speelde zelfs de hoofdrol van Jean Valjean in de UK tour van Les Misérables!

In de pers

“A guaranteed night of premier entertainment from two of the UK’s finest musicians. I cannot recommend their ‘Weir Keeper’s Tale’ album highly enough.” – Jerry Ewing, Prog Magazine

 

 

Adam Wakeman is known as Ozzy Osbourne and Black Sabbath’s keyboard player. Damian Wilson is a songwriter and a fantastic singer, whose voice can be heard on more than 70 albums. On 16 March 2018 they will take the stage at Duycker accompanied by piano and guitar.