Wipe Out : Charmplay & Starfish

WipeOut:Charmplay&Starfish

01 JUN 2019

Metal Dive-In

VR 09 DEC

Wipe Out is de zonnige surfavond in Duycker met de bands: Starfish en Charmplay.

Starfish
Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae brengen de vier jongens van Starfish je rechtstreeks naar het strand. Deze jongens ademen de zee, het strandleven en de zomer. Hun optredens zijn een explosief feest met rondvliegende flip-flops.

Na een inspirerende tijd in Midden-Amerika begint Mats Admiraal (zang) de band samen met Peter Schillemans (gitaar). Elmar Lambers (drum) en Thomas Wobben (toetsen) volgen snel. Beïnvloed door de scène van Long Beach met bands als Sublime, ska punklegendes zoals Reel Big Fish, Less Than Jake en Jaya the Cat en wereldberoemde artiesten zoals Bob Marley, Red Hot Chili Peppers en Arctic Monkeys, maakt Starfish snel een naam binnen het genre.

Charmplay
Een jonge, maar volwassen Indiepop-band uit Nederland. Charmplay wil hun publiek in beweging brengen met muziek die zowel fysiek als mentaal motiverend is. De kenmerkende grooves en inspirerende teksten moeten het publiek hoopgeven.
 

De jongens hadden een geweldige start, want hun eerste Gig was in een uitverkocht voetbalstadion in Utrecht. De eerste EP werd niet lang daarna uitgebracht. De gezamenlijke missie: de roeping om de wereld te verrijken met eerlijke, evenwichtige en briljante muziek wordt in Duycker voortgezet.