Writers Day: Songwriting & Lyrics
verplaatst
Writers Day: Songwriting & Lyrics

WritersDay:Songwriting&Lyrics

ZA 30 JAN
verplaatst
Tim Akkerman leren kennen

Behind the Music: Tim Akkerman

ZA 30 JAN

Deep Club

ZA 23 JAN
Workshop/Masterclass, Pop/Rock

We gaan proberen de Writers Day te verplaatsen naar een andere datums. Deelnemers ontvangen z.s.m. een e-mail als deze datum bekend wordt. Uiteraard blijven gekochte tickets geldig!

Ben jij een singer-songwriters, band of schrijvende solo artiest en wil je je laten inspireren om je tracks naar een hoger niveau te brengen? Op 30 januari is het tijd voor een Writers Day met niemand minder dan Tim Akkerman, Kevin Stunnenberg en Frank Siera.

Op deze dag krijg je de kans om samen met andere lokale muzikanten een dag lang te schrijven aan nieuwe tracks onder begeleiding van professionals uit de scene. Alles is aanwezig om het tot een succes te maken; van te gekke coaches tot professionele apparatuur!

Het programma bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  1. Een workshop tekstschrijven onder begeleiding van schrijver en regisseur Frank Siera (o.a. Nationale Opera, Koninklijk Conservatorium & ArtEZ Muziektheater).
  2. Een schrijfsessie onder begeleiding van Kevin Stunnenberg (ex-Birth of Joy). Hierbij ga je samen met de andere deelnemers aan de slag. Gebruik de teksten uit de eerste workshop en werk samen aan verse, nieuwe tracks. Kevin helpt je ondertussen om de tracks nog vetter te maken!
  3. Als klap op de vuurpijl komt Tim Akkerman (ex-Di-Rect) langs om vanuit zijn ervaring feedback te geven op je tracks! Ook vertelt hij over hoe hij zijn succesvolle carrière vol ups & downs heeft opgebouwd.

Meedoen? Koop dan snel je ticket. Plekken zijn zeer beperkt, dus wacht niet te lang!