Zomer Specials: Knock Out Comedy Crew

ZomerSpecials:KnockOutComedyCrew

09 JUL 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Open Podium

De 6 comedians van de Knock Out Comedy Crew komen terug naar Hoofddorp! Als crew gaan de mannen al een tijdje ‘on tour’ langs diverse cafés, podia en theaters met een vette stand-up comedyshow! Iedere show bevat een wisselende line-up, mooie collabs, featurings en gastoptredens.

Uiteraard treden iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende comedians. Op deze bijzondere avond in de kleine zaal van De Meerse kun je de volgende line-up verwachten: MC Arjan Kleton, Davey Turnhout, Dave Felida, Paul Schoolderman (talent) en Mark Waumans. Bereid je voor op een avond buikpijn van het lachen!

 

De Meerse & Duycker presenteren samen het zomerprogramma: Zomer Specials. Deze voorstellingen staan los van de reguliere programmering en hebben als doel de zalen in te zetten waarvoor ze bestemd zijn. We hebben met tafeltjes en stoelen een intieme zomersetting gecreëerd waarbij het bijwonen van een voorstelling exclusief en speciaal is.
Klik hier voor de aangepaste huisregels m.b.t. Corona.