Zomer Specials: Slinger/de Bruin

ZomerSpecials:Slinger/deBruin

02 JUL 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Pop/Rock

Zanger Harry Slinger en pianist Lucas de Bruin kennen elkaar al jaren, maar tot een samenwerking in deze vorm is het nog niet eerder gekomen. Het duo Slinger/de Bruin brengt tijdens Zomer Specials nummers van het liedjesprogramma ‘Uit Het Leven Gegrepen’, Drukwerk klassiekers en ander nummers die tot ons Nederlandse Cultureel Erfgoed behoren.  

De heren hebben dezelfde belangstelling voor muziek. De tijd was rijp om bij elkaar te komen en samen liedjes te spelen die actueel blijven. Denk bijvoorbeeld aan ‘M’n eerste’, ‘Een vrolijke boel’ en natuurlijk ‘Je loog tegen mij’ van Drukwerk. Een heerlijke avond voor deze topamuseurs die in een intieme setting het publiek verleiden om af en toe mee te zingen.

 

De Meerse & Duycker presenteren samen het zomerprogramma: Zomer Specials. Deze voorstellingen staan los van de reguliere programmering en hebben als doel de zalen in te zetten waarvoor ze bestemd zijn. We hebben met tafeltjes en stoelen een intieme zomersetting gecreëerd waarbij het bijwonen van een voorstelling exclusief en speciaal is.
Klik hier voor de aangepaste huisregels m.b.t. Corona.