Duyckercafé

Duyckercafé

Naast de kleine en grote zaal van Duycker bevindt Duyckercafé zich ook in Het Cultuurgebouw. In het café hebben wij de heerlijkste speciaalbieren, fijne whiskey’s en speciale wijnen. Natuurlijk valt er op muzikaal gebied ook veel te beleven. Iedere donderdag is er live muziek in diverse vormen. Zo hebben wij verschillende jamsessies en treden er (akoestische) acts op. Ook staat er zo nu een dan een DJ in het café die fijne plaatjes draait. Daarnaast organiseren wij geregeld quizen, proeverijen en andere leuke evenementen. Evenementen in het café zijn veelal gratis. Bekijk de agenda van Duycker voor het complete programma.

Kortom, het Duyckercafé is het muziekcafé van Haarlemmermeer.

Openingstijden Duyckercafé:

  • Donderdag 17:00 – 00:00
  • Vrijdag 17:00 – 02:00
  • Zaterdag 17:00 – 02:00

Dineren in Duyckercafé

De Smaeck serveert heerlijke maaltijden in Duyckercafé op de donderdag, vrijdag en zaterdagavonden. De keuken is op deze dagen tussen 18:00 en 21:00 uur geopend, met uitzondering van de eerste donderdag van de maand, dan is de keuken tot 20:00 uur geopend. Mocht je voorafgaand aan een concert of voorstelling willen dineren, dan houden we rekening met de aanvangstijd hiervan het huidige menu vind je hier.

We raden je aan om een tafel te reserveren om zeker te zijn van een plek. Specifieke dieetwensen kunnen doorgegeven worden aan de keuken, je kunt dit al doorgeven tijdens het maken van de reservering.

Online reserveren voor Duyckercafé

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.