Vrijwilliger worden!

Vrijwilliger worden!

HOW CAN WE HELP?

Tijdens een evenement in Duycker kun je nieuwe muziek ontdekken en een avondje uit combineren met het werken in een hecht team. Jong en oud zijn beide welkom! Kom je gezellig samenwerken, nieuwe mensen ontmoeten of wil je jouw netwerk uitbreiden? Wil je graag werkervaring opdoen, technische skills leren, aan je portfolio werken of je CV upgraden of wil je graag in de nacht aan de slag? In alle gevallen ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je hier graag bij!

Als (nacht)vrijwilliger bij Duycker word je onderdeel van een geoliede machine. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is een vrijwilliger bij betrokken.

De HOSTS zijn het gezicht voor ons publiek. Door kaarten te verkopen, kaarten te scannen, jassen aan te nemen en de weg te wijzen ziet ons publiek jou als eerste. Ben jij graag in contact met mensen, ben je behulpzaam, gastvrij en wil je graag in een team werken: How can we help?

STAGEHANDS helpen bij het op- en afbouwen van het podium, tijdens de soundcheck met de bands en ze zijn ondersteunend aan onze licht- en geluidstechnici. Ben je technisch aangelegd en wil je meer leren op dit gebied: How can we help?

Als BACKSTAGE MANAGER ben jij het aanspreekpunt voor de artiest achter de schermen. Je verzorgt de kleedkamers, het diner en bovendien zorg jij dat de artiest op tijd op het ons podium verschijnt. Ben jij een echte regelaar en goed in communiceren en wil je leren hoe een podium werkt: How can we help?

Ons BAR TEAM zorgt voor de drankjes en een goede sfeer aan de bar! Kun jij drukte goed overzien, ben je niet verlegen en vind je het lekker om keihard te werken en tegelijk een concert mee te krijgen vanachter de bar: How can we help?

Als NACHTVRIJWILLIGER werk je tijdens nachtproducties na middernacht voor een kleine vergoeding. Ben jij een liefhebber van de nacht, sta jij stevig in je schoenen én wil je graag werkervaring opdoen: How can we help?

Als PROMOTOR zorg je ervoor dat Duycker zichtbaar is! Online via social media en offline op straat in de omgeving. Ben je goed in social media, maak je de beste content en wil je graag leren over promotie: How can we help?

Als jij je aanmeldt als vrijwilliger, dan zorgen wij ervoor dat jij:
… een goede ervaring op je CV kan zetten
… gratis naar alle (niet uitverkochte) shows van poppodium Duycker kan
… korting krijgt op het gebruik van onze oefenstudio’s
… af en toe een cursus of training kan volgen
… muntjes krijgt voor een drankje na afloop (m.u.v. nachtproducties)
… korting krijgt op voorstellingen in De Meerse
… wordt uitgenodigd voor onze vrijwilligersuitjes!
… ruimte krijgt om jouw ideeën te delen
… onderdeel wordt van het leukste vrijwilligersteam in Hoofddorp!

Heb je nog vragen of wil je jezelf graag aanmelden?
Stuur een mail aan onze vrijwilligerscoördinator Bonnie Reinders: bonnie.reinders@duycker.nl