Vrijwilliger worden!

Vrijwilliger worden!

HOW CAN WE HELP?

Tijdens een evenement* in Duycker kun je nieuwe muziek ontdekken en een avondje uit combineren met het werken in een hecht team. Jong en oud zijn beide welkom! Kom je gezellig samenwerken, nieuwe mensen ontmoeten of wil je jouw netwerk uitbreiden? Wil je graag werkervaring opdoen, technische skills leren, aan je portfolio werken of je CV upgraden? In alle gevallen ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je hier graag bij!

Als vrijwilliger bij Duycker word je onderdeel van een geoliede machine. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is een vrijwilliger bij betrokken.

HOSTS

Zij zijn het gezicht voor ons publiek. Door kaarten te verkopen, kaarten te scannen, jassen aan te nemen en de weg te wijzen ziet ons publiek jou als eerste. Ben jij graag in contact met mensen, ben je behulpzaam, gastvrij en wil je graag in een team werken: How can we help?

BACKSTAGE MANAGER

Jij bent het aanspreekpunt voor de artiest achter de schermen. Je verzorgt de kleedkamers, het diner en bovendien zorg jij dat de artiest op tijd op het ons podium verschijnt. Ben jij een echte regelaar en goed in communiceren en wil je leren hoe een podium werkt: How can we help?

BAR TEAM

Dit team zorgt voor de drankjes en een goede sfeer aan de bar! Kun jij drukte goed overzien, ben je niet verlegen en vind je het lekker om keihard te werken en tegelijk een concert mee te krijgen vanachter de bar: How can we help?

STAGEHANDS

Jij helpt bij het op- en afbouwen van het podium, tijdens de soundcheck met de bands en je bent ondersteunend aan onze licht- en geluidstechnici. Ben je technisch aangelegd en wil je meer leren op dit gebied: How can we help?

PROMOTOR

Jij zorgt ervoor dat Duycker zichtbaar is! Online via social media en offline op straat in de omgeving. Ben je goed in social media, maak je de beste content en wil je graag leren over promotie: How can we help?

FOTOGRAFEN

We hebben momenteel genoeg fotografen, bij aanmelding wordt je op een wachtlijst gezet!
Een topavond met een topteam leggen onze fotografen graag vast! Heb jij gevoel voor concertfotografie, weet jij altijd de juiste compositie en camera instellingen te kiezen en wil je graag werken aan je eigen portfolio: How can we help?

Als jij je aanmeldt als vrijwilliger, dan zorgen wij ervoor dat jij:
… een goede ervaring op je CV kan zetten
… gratis naar alle (niet uitverkochte) shows van poppodium Duycker kan
… korting krijgt op het gebruik van onze oefenstudio’s
… af en toe een cursus of training kan volgen
… muntjes krijgt voor een drankje na afloop
… korting krijgt op voorstellingen in De Meerse
… wordt uitgenodigd voor onze vrijwilligersuitjes!
… ruimte krijgt om jouw ideeën te delen
… onderdeel wordt van het leukste vrijwilligersteam in Hoofddorp!

Heb je nog vragen of wil je jezelf graag aanmelden?
Stuur een mail aan onze vrijwilligerscoördinator via medewerker@duycker.nl

*De meeste evenementen bij Duycker beginnen tussen 19.00 en 19:30 uur. Uiteraard zijn er ook dag- en nachtproducties op andere tijdstippen en organiseren we soms ook evenementen op locatie waarbij we graag vrijwilligers willen inzetten.