Ambassadeurs gevraagd voor opzetten nieuwe genrelijn!

15 februari 2021
Aziza Brahim - nieuwe genrelijn - ambassadeurs gevraagd

Poppodium Duycker wil graag een programma bieden voor alle mensen in Haarlemmermeer. We streven er daarom naar om een zo gevarieerd mogelijk programma te bieden. In de toekomst willen we meer binnen het genre anderstalige/niet westerse/wereldmuziek gaan doen. Mooie voorbeelden van artiesten die binnen dit genre vallen zijn Aziza Brahim (op de foto) die we in 2019 ontvingen en het concert van Tamikrest op 28 november 2021.

Binnen diverse genres werken onze programmeurs graag samen met ambassadeurs. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met Freek op het gebied van progressieve metal, Axe heeft de Music Jam in het Duyckercafé opgezet en Linda brengt haar netwerk in de Nederlandse pop/surf/rock scene mee.

Zoeken wij jou?
Ben jij degene die ons graag wil helpen bij het opzetten van de genre-lijn anderstalig/niet westerse/wereldmuziek? Draag je dit genre een warm hart toe en wil je graag een concert organiseren? Heb je een netwerk in deze richting? Mail ons dan via programma@duycker.nl. We komen graag met je in contact!

(📸: Guillem Moreno)

meer nieuws