DJ Pitch: Laat jouw DJ-skills horen

DJ Pitch: Laat jouw DJ-skills horen

02 maart 2016

 

Vrijdag 1 april vindt de eerste DJ Pitch plaats in Podium Duycker. Tijdens het evenement krijg jij de mogelijkheid om DJ-skills te laten horen en op te nemen tijdens de DJ Borrel. Ook kan je deze avond kennis maken met de programmeurs en organisatoren van de feesten van Duycker en laten horen wat jouw ideeën over en voor deze feesten zijn. Dit is dé manier om jouw plannen aan de man te brengen en jezelf het podium op te krijgen!

De DJ-Pitch en Borrel
Tijdens de Open DJ Borrel zullen de programmeurs en organisatoren van Duycker aanwezig zijn die graag een praatje met jou maken. Wie weet komen jullie samen tot een nieuw concept of kun je doorstromen naar een van onze bestaande dancefeesten. Tijdens de avond zijn er twee sets beschikbaar waar DJ’s 20 minuten kunnen laten horen wat ze in huis hebben. De sets zijn aangesloten op koptelefoons, zodat deze tijdens de borrel gedraaid kunnen worden.

Participeren
Wil jij meedoen? Geef je op vóór 15 maart via programma@duycker.nl met je contactgegevens, een link naar bijvoorbeeld je Soundcloud, en laat weten waar jij op draait. Er is beperkt plek dus een loting zal plaatsvinden. Op 22 maart hoor je of je bent ingeloot. Iedereen die buiten de loting valt, is uiteraard van harte welkom om wel naar de borrel te komen of aan de Open DJ Pitch deel te nemen!

meer nieuws