Duycker viert jubileum met Het AllerLaatste Feestje

Duycker viert jubileum met Het AllerLaatste Feestje

13 juni 2022

Het weekend van 17 en 18 juni 2022 vieren ons langverwachte 10-jarige jubileumfeest met Het AllerLaatste Feestje (HALF). We bestaan inmiddels ruim elf jaar en vanwege corona werd een echte viering uitgesteld. Nu het eindelijk weer mag vieren we samen met artiesten als Sophie Straat, Memphis Maniacs, Hang Youth, Minor Citizen, Tomba La Bomba, Total Seclusion en vele andere ons jubileum alsof het het allerlaatste feestje ooit is.

“Als de afgelopen tijd ons iets geleerd heeft is het wel om elk moment dat we samen van muziek kunnen genieten aan te grijpen” zegt Lotte Lammers, artistiek leider. “We zijn er erg trots op dat we hét poppodium voor de Haarlemmermeer mogen zijn en dat vieren we graag samen met ons team, ons publiek en natuurlijk de vrijwilligers!”

VRIJDAG 17 JUNI

Het jubileumfeest trapt af met een bandavond om 20:00 uur op de vrijdagavond. De line-up bestaat uit een mix van gevestigde namen en opkomende acts als Sophie Straat, Hang Youth, Postie, Switchboard, Minor Citizen, Total Seclusion en Lifeblood. Een avondje met eerlijke teksten, beukende rock, fijne pop, surf punk en veel meer smaken.

ZATERDAG 18 JUNI 

De tweede avond staat vanaf 20:30 uur in het teken van Memphis Maniacs Productions. Zelf vormen de masters of mash-up voor deze avond de band The Ones That Got Away. De band Tomba La Bomba staat garant voor dubieuze disco en twisted house mixes waarna DJ Wannabe A Star de avond afsluit met haar energieke ‘booty shaking’ sound. Een non-stop, live electronic music experience.

“Tijdens HALF staat er een gevarieerd programma waarmee we hopelijk een grote groep mensen in de Haarlemmermeer bedienen” vertelt programmeur Onno Blom. “Door heel divers te programmeren trekken we ook een divers publiek. Een programma maken waar iedereen van kan genieten is dus het doel. We hebben voor ogen dat de vrijdagavond een avond wordt om onder het genot van een biertje gevestigde en lokale acts te ontdekken. Terwijl de zaterdagavond echt een avond dansen wordt voor jong en oud”.

Vrijdagavond (Sophie Straat, Hang Youth e.d.) : tickets
Zaterdagavond (Memphis Maniacs presenst STASH): tickets

meer nieuws