Koren gaan weer van start!

Koren gaan weer van start!

03 maart 2022
Uitvoering koren Haarlemmermeer

Het zijn roerige tijden waar we in leven, des te meer reden om alles is even lekker van je af te zingen en te swingen bij één van de twee koren van Hoofddorp in poppodium Duycker. Op donderdag 10 maart aanstaande start Boris Kothuis weer met een nieuw seizoen van Popkoor Haarlemmermeer en met het Senioren Rockkoor. Er zijn in beide koren nog een aantal plekken vrij!

Popkoor Haarlemmermeer

Het thema voor het Popkoor Haarlemmermeer is dit seizoen “The Seventies”
Geïnspireerd op de prachtige documentaire “1971 The Year That Music Changed Everything”. De ontwikkeling van de muziek in de jaren 70 is nog nooit zo groot geweest. Dus een oceaan aan pareltjes om uit te kiezen. Songs van o.a. The Rolling Stones, Stevie Wonder, Santana, 10cc en Earth Wind & Fire passeren de revue. De 15-weekse workshop zal eindelijk weer worden afgesloten met een spetterend optreden in het Duycker. Dit onder begeleiding van een professionele band. Zangervaring is welkom maar niet vereist. Enthousiasme wel!

15-delige cursus (incl. uitvoering met band)
Repetitie: iedere donderdag van 20:00 tot 21:30 uur.
Tickets voor de hele serie: €157,50
Koop tickets voor Popkoor Haarlemmermeer

Het Senioren Rockkoor

Iedere donderdag zingen senioren uit Haarlemmermeer zichzelf de longen uit het lijf.
Naast rocksongs zoals bijvoorbeeld ‘My Generation’ van The Who maakt het koor met gemak uitstapjes naar andere rockklassiekers. Tijdens deze uitvoering passeren songs van o.a. Roy Orbison, The Rolling Stones, Aretha Franklin, Elvis en Bob Marley de revue. Zangervaring is welkom maar niet vereist. Enthousiasme wel!

Het Senioren Rockkoor is een samenwerking binnen My Generation (een project van Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding)

15-delige cursus (incl. uitvoering)
Repetitie: iedere donderdag van 16:00 tot 17:30 uur
Ticketprijs voor de hele serie: €115,-
Losse repetitie: €9, per keer (te koop bij de info & ticketsbalie in Het Cultuurgebouw)
Koop tickets voor het Senioren Rockkoor

meer nieuws