Ringbiënnale + Duycker = openluchtconcert Kunstfort bij Vijfhuizen

Ringbiënnale + Duycker = openluchtconcert Kunstfort bij Vijfhuizen

10 augustus 2016

Kunstfort bij Vijfhuizen, Historisch Museum Haarlemmermeer, Museum de Cruquius en Podium voor Architectuur organiseren samen de Ringbiënnale, waarvan de titel verwijst naar de ringvaart en naar het voornemen om iedere twee jaar bijzondere routes uit te zetten in de polder. De spectaculaire afsluiting van de festivalzaterdag zal dit jaar worden verzorgd i.s.m. Duycker! De Ringbiënnale eert haar Haarlemmermeerse muziekhelden tijdens een drie uur durend openluchtconcert in en rondom Kunstfort bij Vijfhuizen. Bekende Haarlemmermeerse bands, zangers, zangeressen en dansers treden samen op.

Dit jaar vindt de Ringbiennale plaats op 17 en 18 september.

De line-up

Tot de line-up behoren onder andere: Tim Vantol, Oscar Harris, Dave Warmerdam (blues en boogiewoogie), Mylene de Haan (singer-songwriter), Xander van den Corput (modern en hiphopdans), Tim Boerlijst (jazz/urban dans), André Accord, John Klaver, Michelle Nijenhuis, Youp van der Steeg, Paul Beugels, Ineke de Vries, DJ Donor & Nico Noot, Dennis Kivit, Danique Kivit, Suzanna Mangar, Anouk Slik en Jurre van de Linden.
Muzikanten Dave Breidenbach en Martijn Klaver scheppen eenheid in diversiteit door het drie uur durende concert te regisseren. Breidenbach en Klaver, beide bekenden in het Hoofddorpse muziekcircuit, zijn de drijvende kracht achter de Clever Sessions; de muzikale jamsessies van Podium Duycker in Duyckercafé en Jopenkerk Hoofddorp.

Barbecue en concert

Het Kunstfortconcert start na zonsondergang en gaat door tot in de donkere uurtjes. Voorafgaand aan het Openluchtconcert is er om 18.00 uur een smakelijke familiebarbecue bij Restaurant ’t Fort! Wil je met een goed gevulde maag muziek beluisteren? Koop een combiticket 

meer nieuws