Senioren Rockkoor My Generation

Senioren Rockkoor My Generation

30 oktober 2018

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding werken weer samen aan het  senioren Rockkoor My Generation. Alle ouderen uit de Haarlemmermeer, die niet achter de geraniums gevonden willen worden, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit unieke project! Iedere donderdag zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Voor deze cyclus is er nog steeds ruimte in het koor en we repeteren wekelijks, beginnende op 1 november. Deze cyclus wordt deze editie afgesloten met het eerste echte optreden van het koor in Duycker op donderdag 24 januari. Doe je alle 15 keer mee of alleen een losse les? Beide is mogelijk! Als je nu nog wilt deelnemen kan dat op elke donderdag. Losse kaartjes zijn 7,50 en verkrijgbaar bij de Kassa van het Cultuurgebouw. Koopt u liever online kaartjes? Kies dan hier uw ticket

Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan.

Iedereen kan zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wilt u graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, u bent hierin zeker niet de enige.

Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Mara van Limbeek via: mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255

 

meer nieuws