The 90s in Duycker!

The 90s in Duycker!

13 april 2022
Arrested Development

In de aankomende tijd staan er een aantal avonden volledig in het teken van muziek uit de 90s. The Stereo MC’s, een echte rollerdisco, dansen op 90’s hits bij 40UP, nostalgisch vinyl in Duyckercafé én Arrested Development! Zit er voor jou een avond tussen?

STEREO MC’S

vrijdag 15 april

Geïnspireerd door elektronische muziek en hiphop was Stereo MC’s bepalend voor deze scene in de jaren 90. Ze scoorden een megahit met ‘Connected’. Vanaf dat moment stonden alle deuren wagenwijd open voor hun typische cross-over hiphop, met veel soul- en dance-invloeden.
Tickets en info

Rollerdisco

Zaterdag 16 april
Een avond lekker dansen op rollerskates. Rolschaatsen aan en swingen maar op funky old- en newschool beats van een professionele plaatjesdraaier. Na het succes van de eerdere edities organiseren Duycker en De Meerse op deze zaterdag opnieuw een echte Rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse, met een prachtige houten vloer die doet denken aan de echte roller rinks in Amerika!
Tickets en info

Arrested Development

Zondag 1 mei

Arrested Development toert wereldwijd met hun nieuwste album ‘Don’t Fight Your Demons’. Het album wordt omschreven als scherp en provocerend. Don’t Fight Your Demons laat zien dat hiphop en rap met gospelinvloeden perfect geschikt zijn om een betekenisvolle boodschap te brengen.
Tickets en info

Vinyl Night

Zaterdag 7 mei

Eric Biegelaar is de vaste host van Vinyl Night. Voor sommigen is beter bekend als kapper van Brusj Kappers in Hoofddorp. Eens per maand neemt Eric het café over en creëert hij een fijne huiskamersetting waar iedereen gratis kan genieten van de lekkerste hits.
Tickets en info

40UP, let’s dance again

Zaterdag 28 mei

Eigenlijk hoeven we je natuurlijk ook helemaal niet meer uit te leggen wat voor avond 40UP is aangezien er al veel, heel veel, legendarische edities voorbij zijn gekomen. Behoor je niet tot de eeuwig jonge 40-plusser? Geen probleem, iedereen is van harte welkom. Gezelligheid staat voorop.
Tickets en info

meer nieuws