Ambassadeurs

Bij Duycker werken we graag samen. Daarom betrekken we geregeld enthousiaste muziekliefhebbers bij de samenstelling van ons programma. Denk bijvoorbeeld aan de Blues Night’s in het café, de hiphop shows Headlines en het ontdekken van bands tijdens Frisse Duyck! 

Wij selecteren ambassadeurs op kennis van genre en vragen vervolgens om:

  • feedback op het huidige programma
  • ideeën voor toekomstig programma
  • aanvullende ideeën m.b.t. promotie van deze programma’s

Ambassadeur worden?
Heb jij specifieke kennis van een genre, wil jij jouw professionele kennis aanbieden, je netwerk uitbreiden of wil je helpen bij het programmeren en/of promoten van evenementen? Stuur dan een mailtje met jou motivatie naar: info@duycker.nl

Hieronder stellen een aantal ambassadeurs zich aan je voor!

Freek Kroesbergen

Freek Kroesbergen

Zonder muziek is alles mèh! Dus loop ik de deur bij Duycker plat. Als bezoeker maar ook graag als bemoeial. Programmeur Onno en ik kennen elkaar al zo’n twintig jaar, sinds we samen werkten bij P60 in Amstelveen. Daar begonnen we met Headway Festival en hebben we onze sporen verdiend in de progrock en metal. Als ambassadeur voorzie ik Onno van mijn mening over heavy bands en nog heavier plannen zoals bijvoorbeeld de heavy reeks Prog Invasion

Linda Markus

Linda Markus

Ik ben 4 jaar geleden begonnen als stagiair bij Duycker en ben blijven hangen als barmedewerker en programmeur voor het Duyckercafé. Hiervoor benader ik artiesten voor de singer-songwriter avonden in Duyckercafé ‘Café Live’. Ook organiseer ik regelmatig optredens in de zalen zoals Wipe Out en mijn eigen evenement KNUS. Mijn netwerk is door dit werk gigantisch gegroeid en ik blijf een hoop leren!

Olav van der Spree

Olav van der Spree

Ik kwam precies op het goede moment bij Duycker aankloppen. Ik wilde de singer-songwriter avonden een beetje meer leven inblazen. Na de eerste ontmoeting met Onno (programmeur) ben ik begonnen artiesten te benaderen om op de donderdagavond in Duyckercafé te komen spelen. Samen met mijn collega Linda draag ik artiesten aan voor ‘Duycker Americana’ en ‘Cafe Live’ in Duyckercafé. We hebben de taak een gevarieerd programma neer te zetten en dat lukt ons aardig volgens mij!