FAQ

FAQ

Algemene voorwaarden

Zodra je een ticket koopt bij Poppodium Duycker ga je akkoord met de Algemene Bezoekersvoorwaarden zoals die zijn voorgeschreven door de VNPF

Bereikbaarheid Duycker

Duycker, Raadhuisplein 5,  is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein op de Burgemeester van der Willigenlaan naast Het Cultuurgebouw.
Hier betaalt u parkeerkosten op:

ma t/m za: van 9.00 tot 18.00 uur (vrij tot 21.00 uur)
zon: van 12.00 tot 18.00 uur
In- en uitrijden kan 24 uur per dag

Geen plek meer?
Soms staat de parkeergelegenheid naast Het Cultuurgebouw vol, een goed alternatief is dan de parkeergarage Q Park – Polderplein.
Bekijk hier de uitgebreide informatie over parkeertarieven in Hoofddorp.

Wij raden u aan om te betalen met een parkeerapp als: Parkmobile of Yellowbrick.

Geldt er een minimumleeftijd?

We hanteren de volgende regels:

Toegang algemeen: onder de 16 met een volwassene (18+) – tenzij anders aangegeven

Toegang dance: staat per evenement aangegeven

Alcohol serveren wij alleen aan bezoekers die ouder dan 18 jaar zijn. Hiervoor kan naar een legitimatie gevraagd worden.

Iedereen vanaf 14 jaar moet een identiteitsbewijs tonen als politie of toezichthouder daarom vragen met een gerede aanleiding. Dit is vastgelegd in de Wet op de Uitgebreide Identificatieplicht (WUID) van 1-1-2005.

Hoe laat begint / eindigt het?

Voor deze informatie kun je terecht op de detailpagina van het betreffende evenement. Hier staat de tijd vermeld waarop de deuren open gaan, het voorprogramma / de hoofdact begint. Bij dancefeesten kan een eindtijd vermeld staan of een tijd waarna je niet meer naar binnen mag. Bij concerten is het meestal niet mogelijk een eindtijd te vermelden, omdat deze tijden niet exact vastliggen. Wel proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het openbaar vervoer.

Mag ik kaarten doorgeven?

Ja dat mag, als jij een kaart gekocht hebt is deze van jou en je mag er dus voor kiezen om deze weg te geven. Je mag deze echter niet verkopen voor een hoger bedrag of elders online aanbieden. Duycker speelt geen rol in het doorgeven van kaarten.

Kan ik kaarten annuleren?

Nee, dit is niet mogelijk. Wanneer je een kaart gekocht hebt is dit definitief. Het annuleren van tickets en geld teruggeven is arbeidsintensief en foutgevoelig, daarnaast kunnen geretourneerde kaarten wellicht niet opnieuw verkocht worden. Wanneer een concert afgelast of verplaatst wordt biedt Duycker wel een vervangend concert aan of wordt het geld teruggegeven.

Wat doen jullie met gevonden voorwerpen?

Legitimaties e.d. bewaren wij twee weken, na deze periode brengen we deze naar de gemeente. Hier kun je dan informeren of het voorwerp gevonden is. Andere gevonden voorwerpen bewaren we voor een langere periode. Je kunt ons bellen op 023 – 5623310 of mailen naar info@duycker.nl .

Kan ik zitten?

In de concertzalen van Duycker zijn geen zitplaatsen aanwezig, mocht je echter niet lang kunnen staan dan zijn er mogelijkheden een om een stoel klaar te zetten. Of dit mogelijk is bekijken we per concert. Als je hier gebruik van wil maken is er de mogelijkheid dit tot drie dagen voor het concert aan ons te laten weten door te bellen naar 023-5623310 (tijdens kantoortijden) of te mailen naar info@duycker.nl . Het aantal stoelen is beperkt, dus hiervoor geldt op=op.

Voorzieningen mindervalide bezoekers?

De zalen van Duycker zijn toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel en mindervalide bezoekers, we beschikken over een mindervalidentoilet en een lift.

Wanneer je een kaartje gekocht hebt is het goed om even contact met ons op te nemen door te bellen naar 023-5623310 (tijdens kantoortijden) of te mailen naar info@duycker.nl i.v.m. speciale wensen betreffende een plaats.

Hoe bied ik een band / DJ concept aan?

Dit kun je doen door een mail te sturen naar programma@duycker.nl , je inzending komt dan bij de programmeur terecht. Omdat we erg veel aanvragen krijgen is het niet mogelijk om deze allemaal te beantwoorden, maar weet dat je opgenomen wordt in de contactlijst.

Waarmee betaal ik in de zalen en wat kost dat?

In de zalen van Duycker werken we met munten, het is niet mogelijk om aan de bar in de zalen met contant geld te betalen. Je kunt zowel met contant geld als met de pin munten kopen. Er hangen drie muntenautomaten waar je met pin munten kan halen. Deze automaten hangen naast de ingang van de zalen en bij de entree op de begane grond. Op de eerste verdieping bij de grote zaal staat een munten pinautomaat. Op de begane grond kunnen er contant munten gekocht worden bij de muntenkassa (garderobe), contant betalen is hier ook mogelijk.

Munten kosten €2,60, Jupiler en fris is voor één munt verkrijgbaar; wijn, energiedrank en sterke dranken kosten meer dan één munt. De munten blijven voor een langere periode geldig. Houd wel rekening met de mogelijkheid dat Duycker ervoor kan kiezen om te wisselen van muntsoort. Wanneer we dit gaan doen wordt dit zowel in de zalen als online aangekondigd en is er een overgangsperiode waarin je de munten nog in kunt leveren. Er wordt een datum aangegeven waarop de oude munten ongeldig worden en dus niet meer als betaalmiddel te gebruiken zijn.

Wat is een e-ticket?

Een e-ticket is het toegangsbewijs wat je via de e-mail ontvangt als je online een ticket koopt voor een concert / evenement. Druk de e-ticket af zodat deze bij de deur gescand kan worden. Als je meerdere tickets besteld ontvang je een PDF bestand met daarin ook meerdere tickets, zorg dat je deze allemaal afdrukt, ieder ticket heeft zijn eigen unieke barcode waarmee een persoon naar binnen kan.

Het is ook mogelijk om de tickets vanaf je telefoon te laten scannen. Mocht dit om een reden niet lukken, dan kun je de tickets op vertoon van het transactienummer en een geldige legitimatie bij de kassa afhalen.

Waarom hanteren jullie transactiekosten?

Per transactie betaal je een klein bedrag, hiermee dekt Duycker bepaalde kosten. Zoals bijvoorbeeld het ticketsysteem, de transactiekosten en garderobekosten.

Als je in een transactie 1 kaart aanschaft betaal je €1,- , schaf je meer dan 1 kaart aan dan betaal je €2,- voor de hele transactie.

Is het mogelijk om in Duyckercafé met munten te betalen?

Het is mogelijk om met de munten die je in de zaal gekocht hebt in het café te betalen. Deze houden dezelfde waarde, €2,60. Omdat we in het café een breder assortiment aanbieden brengt dit ook andere prijzen met zich mee dan in de zalen. Voor speciaalbier kan het zijn dat je bijvoorbeeld moet bijbetalen omdat de prijs niet precies op €2,60 is.

Kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Het is mogelijk om zowel online als aan de deur met de Podium Cadeaukaart te betalen.

Voor online betalingen kun je de Podium Cadeaukaart selecteren als betaalmiddel.

Aan de kassa kun je er ook voor kiezen om een deel van het bedrag te voldoen met de Podium Cadeaukaart en een ander deel met contant geld / pin te betalen.

Welke kortingspassen accepteren jullie?

CJP

Als je een CJP kaart hebt kun je zowel online als aan de deur CJP kortingskaarten aanschaffen. Met een CJP kaart krijg je op alle Duycker en Artquake evenementen €2,- korting. Let wel op, het komt soms voor dat we de zaal aan een externe partij verhuren die een evenement bij ons organiseert, hiervoor geldt de CJP korting niet. De CJP optie staat dan ook niet tussen de beschikbare kaartsoorten. Vergeet niet om je CJP kaart mee te nemen naar het concert / evenement, deze moet je namelijk kunnen tonen bij de ingang.

Kijk op de website van CJP voor meer info over de kaart die zij aanbieden.

Large Backstage Club

Duycker biedt een korting aan Large Backstage Club leden, als lid krijg je op geselecteerde shows €2,50 korting. Als je een Backstage Club kaart hebt kun je online of aan de deur een Large Backstage Club toegangsbewijs aanschaffen. Vergeet niet je Backstage Club kaart mee te nemen naar het concert, deze moet je namelijk tonen als je met een Large Backstage Club toegangsbewijs naar binnen wil.

Kijk op de website van Large voor meer informatie over de Backstage Club.

Hoofddorppas

Op geselecteerde evenementen ontvang je 20% als je een Hoofdorppas hebt. Deze korting geldt alleen in de voorverkoop. Vergeet niet om je Hoofddorppas mee te nemen naar het evenement, deze moet je bij de ingang kunnen tonen.

Kijk op de website van Hoofddorppas voor meer informatie hierover.

Bankgiro Loterij VIP Kaart

Met deze pas krijg je korting op geselecteerde evenementen bij Podium Duycker. Deze kaarten moet je dan in de online voorverkoop aanschaffen. Vergeet niet om je VIP Kaart mee te nemen zodat je deze bij de deur kunt tonen.

Kijk op de website van de Bankgiro Loterij voor meer informatie en het actuele aanbod.

­
Ik heb geen e-ticket / ben deze kwijt, wat nu?

Als je online kaarten besteld duurt het doorgaans enkele minuten voordat de tickets in je mailbox zitten.

Het kan zijn dat de e-ticket in je spambox / ongewenste email terecht is gekomen. Je kunt de mail hier uithalen en dit in de toekomst voorkomen door dit e-mailadres toe te voegen aan veilige adressen.

Mocht je je e-ticket nog niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op.

Kan ik kaarten reserveren?

Nee, het is niet mogelijk om kaarten te reserveren. Van gereserveerde kaarten wordt 30% niet opgehaald waardoor het lastig is om personeel in te zetten. Daarbij blijven ook bij uitverkochte evenementen kaarten liggen, hierdoor vissen mensen onnodig achter het net.

Waar kan ik tickets kopen?

Je kunt online tickets bestellen door op onze website bij het betreffende concert / evenement op ‘Tickets’ te klikken.
De kassa bij Poppodium Duycker is altijd geopend tijdens shows.

De dagkassa (Info en Tickets balie in de Passage van Het Cultuurgebouw)
is geopend op de volgende tijden:

Maandag – Vrijdag:       9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:                         9:00 tot 15:00 uur
Zondag:                           gesloten

Afwijkende openingstijden van het Cultuurgebouw
E-mail: info@hetcultuurgebouw.nl – Telefoon: 023 – 55 63 700

Hoe meld ik een vraag / opmerking / klacht ?

Hiervoor kun je een mail sturen naar info@duycker.nl of bel ons tijdens kantoortijden op 023-5623310.

Kan ik een ruimte huren?

Het is mogelijk om een ruimte / ruimtes te huren bij Duycker. Op de verhuurpagina vind je hier meer informatie over.

Zijn er vacatures bij Duycker waar ik op kan reageren?

Hiervoor kun je kijken op ‘Vacatures & vrijwilliger worden’, hier is het actuele aanbod te vinden.

Fotograferen en/of filmen, mag dat?

Tijdens concerten en evenementen mag je foto’s en filmpjes maken met je mobiel of pocket camera/- camcorder, als je de artiest daarmee niet hindert. Het maken van foto’s of filmpjes met (semi) professionele apparatuur is niet toegestaan.

Je kunt wel toestemming aanvragen om met (semi) professionele apparatuur te fotograferen / filmen, stuur hiervoor een mailtje naar ilse@duycker.nl . Dit minimaal drie dagen voorafgaand aan het concert / evenement.

Is er een garderobe?

Bij de zalen van Duycker is een garderobe aanwezig waar je jassen en tassen veilig achter kunt laten. Bekijk het garderoberegelement voor de gebruiksvoorwaarden.