Info

Info

Over Poppodium Duycker 

Zes meter onder NAP bevindt zich het laagst gelegen poppodium van Nederland: Poppodium Duycker! Duycker is hét podium voor popcultuur in Haarlemmermeer e.o. en organiseert jaarlijks zo’n 200 evenementen waaronder live concerten (ook op locatie), festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en gratis caféconcerten. Dit doen we in onze twee concertzalen, de 4 oefenstudio’s, onze workshopruimtes of het Duyckercafé.

Daarnaast is Duycker ook een plek voor talentontwikkeling en heeft een ruim educatieaanbod gericht op middelbare scholieren vanaf 12 jaar in Haarlemmermeer. Het hele jaar door organiseert Duycker workshops, lesprogramma’s, jamsessies en diverse inspirerende culturele evenementen. Een plek waar ze hun creatieve ideeën kunnen uiten en hun talent onder professionele begeleiding kunnen ontwikkelen.

Onze missie en visie

Duycker is een eigenzinnig, professioneel, dynamisch, laagdrempelig en open poppodium voor actieve muziekbeleving en brede talentontwikkeling (in de regio Haarlemmermeer). Bekijk onze missie en visie in ons Meerjarenbeleidsplan.

Zalen

Poppodium Duycker beschikt over twee zalen met een intieme en persoonlijke sfeer. Een grote zaal (capaciteit: 700 personen) en een kleine zaal (capaciteit: 200 personen excl. balkon) waar je kunt genieten van nationale en internationale concerten, dance avonden, lokaal talent, open podiumavonden en talentontwikkelingsprogramma’s.

Bereikbaarheid Duycker

Duycker is veel dichter bij dan je denkt! Op maar 15 minuten afstand van Amsterdam kun je ons makkelijk en snel met het openbaar vervoer bereiken. Lees hier meer over de bereikbaarheid.

Verhuur

Zowel de kleine zaal en de grote zaal, maar ook het café kunnen worden gehuurd voor verschillende feesten en evenementen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest of als studio voor dans- en theatergroepen. Hierover is meer info te vinden onder het kopje verhuur.

Duycker op locatie

Organiseer je een evenement en zoek je daarbij een leuk, aansluitend optreden? We denken graag met je mee! Poppodium Duycker programmeert namelijk  ook toffe bands en singer-songwriters op locatie. Zo zorgt Duycker voor diverse optredens bij Papa’s Beach House, maar ook tijdens de Appelparade of in Schouwburg De Meerse. Mail je verzoek naar programma@duycker.nl dan nemen we, bij interesse, contact met je op om je wensen te bespreken.

Tickets

Je kunt online tickets bestellen door op onze website bij het betreffende concert / evenement op ‘Tickets’ te klikken.

De dagkassa (Info en Tickets balie in de Passage van Het Cultuurgebouw)
is geopend op de volgende tijden:

Maandag – Vrijdag:       9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:                         9:00 tot 15:00 uur
Zondag:                           gesloten

Afwijkende openingstijden van het Cultuurgebouw
E-mail: info@hetcultuurgebouw.nl – Telefoon: 023 – 55 63 700

Avondkassa:
Wanneer de deuren voor het concert, optreden of dance-feest openen, opent ook de kassa van Poppodium Duycker voor de deurverkoop op die avond.

Kan ik tickets annuleren?

Nee, dit is niet mogelijk. Wanneer je een kaart gekocht hebt is dit definitief. Wanneer een concert afgelast of verplaatst wordt biedt Duycker wel een vervangend concert aan of wordt het geld teruggegeven.

ANBI

Poppodium Duycker, onderdeel van Het Cultuurgebouw Haarlemmermeer, maakt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) de volgens de Governance Code Cultuur vastgestelde gegevens en documenten openbaar.
Fiscaal nummer
RSIN822 920 013
KvK Nummer
50771094

Het Meerjarenbeleidsplan
In het Meerjarenbeleidsplan Het Cultuurgebouw 2017-2020 staat informatie over onze ambities en manier van bedrijfsvoering.

Jaarverslag en jaarrekening
Het jaarverslag en de jaarrekening over het jaar 2017 van Het Cultuurgebouw zijn vastgesteld:
Het Cultuurgebouw – Jaarverslag 2017
Het Cultuurgebouw – Jaarrekening 2017