Info

Info

Poppodium Duycker 

Zes meter onder NAP is Duycker het laagst liggende poppodium van Nederland. Wij zijn hét podium voor popcultuur in Haarlemmermeer. Jaarlijks organiseren wij zo’n 200 evenementen. Live concerten, festivals, dance-feesten en gratis concerten. Dit doen we in onze twee concertzalen, de 4 oefenstudio’s, onze workshopruimtes en het Duyckercafé.

Onze missie en visie

Duycker is een eigenzinnig, professioneel, dynamisch, laagdrempelig en open poppodium voor actieve muziekbeleving en brede talentontwikkeling (in de regio Haarlemmermeer).

Duycker op locatie

Organiseer je een evenement en zoek je daarbij een aansluitend optreden? We denken graag met je mee! Mail je verzoek naar programma@duycker.nl dan nemen we, bij interesse, contact met je op.

ANBI

Poppodium Duycker, onderdeel van Het Cultuurgebouw Haarlemmermeer, maakt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) de volgens de Governance Code Cultuur vastgestelde gegevens en documenten openbaar.
Fiscaal nummer
RSIN822 920 013
KvK Nummer
50771094

Het Meerjarenbeleidsplan

In het Meerjarenbeleidsplan Het Cultuurgebouw 2017-2020 staat informatie over onze ambities en manier van bedrijfsvoering.

Jaarverslag en jaarrekening

Het jaarverslag en de jaarrekening over het jaar 2020 van Het Cultuurgebouw zijn vastgesteld:
Jaarverslag en jaarrekening 2020