Oefenstudio’s

Oefenstudio’s

Prettig repeteren voor iedereen

Bandjes, duo’s, individuen, big bands, koren, docenten, klassiekers, rock&rollers, jazzers, rappers. Iedereen die een instrument bespeelt of zingt kan bij Poppodium Duycker terecht om in de oefenruimtes aan zijn kunsten te schaven.

Specificaties oefenstudio’s

Er zijn 4 oefenstudio’s aanwezig met diverse afmetingen, variërend in grootte van 26 m2 (studio 1 en 2) en 33 m2 (studio 3 en 4), volledig ingericht met een professionele backline. Het gebruik van eigen apparatuur is uiteraard ook mogelijk. De studio’s zijn van een meer dan uitstekend akoestisch niveau, geluiddicht en je hebt dus geen overlast van de buren. Verhuur kan alleen in aaneengesloten blokken van 3 uur.

Studio reserveren

Je kunt via het onderstaande formulier een oefenstudio reserveren. Je moet wel eerst een bevestigingsmail krijgen dat de studio daadwerkelijk voor jou gereserveerd is voordat je daadwerkelijk zeker bent van de studio. We proberen deze mail zo snel mogelijk te versturen.

Betaling

De betaling doe je direct na het huren van de oefenstudio. Betalen kan d.m.v pin of contant (gepast!).

Tarieven:

Ma t/m vr 9.00 – 18.00 uur €24 per blok van 3 uur
Ma t/m vr 18.00 – 24.00 uur €36 per blok van 3 uur
Zaterdag 12:00 – 00:00 uur €36 per blok van 3 uur
Zondag 12:00 – 21:00 uur €36 per blok van 3 uur

Huurreglement

Voor het gebruik van de oefenstudio’s gelden een aantal algemene voorwaarden, vraag hiernaar bij de beheerder. Huurreglement van de oefenruimtes

Studio afzeggen?

Heb je een studio gereserveerd maar red je het toch niet? Bel dan tijdig naar:
023 – 5623310 tijdens kantooruren, buiten kantooruren kun je mailen naar: oefenstudio@duycker.nl .

Van de oefenstudio naar het podium

Natuurlijk repeteer je als band om je muziek aan mensen te laten horen, Duycker biedt deze kans graag aan bands & acts die gebruik maken van de oefenstudio’s. Terugkerende evenementen als de Music Jam, Project Cover en Local Heroes bieden (beginnende) lokale muzikanten een podium. Wil jij een keer spelen in het Duyckercafé of in het Poppodium? Stuur dan een mail naar: programma@duycker.nl

 

 

Oefenstudio reserveren

* Verplicht veld

Verstuur