Vacatures

Vacatures

Werken in de culturele sector

Op zoek naar een leuke baan in de culturele sector in Hoofddorp? Of hou je van muziek en wil je werken bij een van de tofste poppodia van Haarlemmermeer? Bij Poppodium Duycker hebben we regelmatig openstaande vacatures voor diverse functies.

Werken als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en ambassadeurs. Ga aan de slag als host, horecamedewerker, fotograaf of stagehand en doe waardevolle ervaring op voor je droombaan in de culturele sector of de muziekbranche.

Bekijk onderstaande vacatures en neem contact met ons op!

WORD VRIJWILLIGER

Doorlopende vacature – Je kan je als vrijwilliger aanmelden voor de onderstaande teams:

HORECATEAM

Bij een concert hoort een drankje! Kun jij drukte goed overzien, ben je niet verlegen en vind je het lekker om keihard te werken en tegelijk een concert mee te krijgen vanachter de bar? Meld je aan voor het horecateam!

PROMOTEAM

Als promotor zorg je ervoor dat Duycker zichtbaar is! Online via social media en offline op straat in de omgeving. Wil je graag leren over promotie en wil je meedenken over goede content en deze ook zelf te maken? Dan is het promoteam jou plek!

FOTOGRAFENTEAM

Een topavond met een topteam leggen we graag vast! Heb jij gevoel voor concertfotografie en weet jij voor elke situatie de juiste compositie en instellingen te kiezen? Sluit je aan bij het fotografenteam en werk op deze manier aan je eigen portfolio.

HOSTS

Hosts zijn het gezicht van Duycker. Door kaarten te verkopen, kaarten te scannen, jassen aan te nemen en de weg te wijzen ziet ons publiek jou als eerste. Ben jij graag in contact met mensen? Ben je behulpzaam en gastvrij en wil je graag werkervaring opdoen? Top, wordt dan host in Duycker!

Als jij je aanmeldt voor één de bovenstaand teams dan zorgen wij ervoor dat jij:
… een goede ervaring op je CV kan zetten
… gratis naar alle (niet uitverkochte) shows van popodium Duycker kan
… korting krijgt op het gebruik van onze oefenstudio’s
… af en toe cursus of training kan volgen, passend bij jouw functie
… wordt uitgenodigd voor onze vrijwilligersuitjes!
… ruimte krijgt om jouw ideeën te delen
… korting krijgt op voorstellingen in De Meerse
… onderdeel wordt van het leukste vrijwilligersteam in Haarlemmermeer!

Wil jij je aanmelden? Of heb je nog een paar vragen? Mail dan vrijblijvend naar medewerker@duycker.nl. We ontmoeten je graag!