Vrijwilligers

DUYCKER ZOEKT TEAMPLAYERS


Hou je van muziek en concerten en heb je altijd al onderdeel willen zijn van een poppodium? Sluit je dan aan bij het team van Podium Duycker en word vrijwilliger!

Samen met het team ga je minstens 2 keer per maand aan de slag als host, horecamedewerker, fotograaf of stagehand.

Wat doet een teamplayer bij Duycker?

Host

Als host ben jij het eerste aanspreekpunt. Dit kan zijn door kaarten te verkopen, kaarten te scannen, jassen aan te nemen en de weg te wijzen. Maar, het kan ook zijn dat jij doorgroeit en backstage alles in goede banen gaat leiden en het aanspreekpunt wordt voor de artiesten!

Horecamedewerkers

Bij elk feestje hoort een drankje. Als teamplayer van het horecateam zorg jij dat er nooit een lange rij staat bij de bar en dat iedereen met een heerlijk drankje in zijn handen staat!

Stagehand

Als stagehand ben jij een van de belangrijke schakels die zorgt dat de show gesmeerd loopt. Jij helpt de techniek bij het opbouwen, klaar zetten en uiteindelijk afbreken van alle materialen die nodig zijn voor het evenement zodat iedereen volop kan genieten.

Fotograaf

Een top avond met een top team moet vast gelegd worden. Heb jij talent voor het schieten van mooie plaatjes? Dan willen we jou graag toevoegen aan ons team! Zo hebben we altijd een herinnering aan wat voor top avond we met z’n allen hebben neergezet.

Tijdens een dienst dien je beschikbaar te zijn van 19.30 uur tot 01.00 uur. Duycker heeft ook verschillende nachtproducties beschikbaar. Hiervoor verschillen de tijden per evenement.

Natuurlijk werk je niet voor niks en krijg je er veel voor terug

  • Je mag gratis naar alle (niet uitverkochte) shows van Podium Duycker
  • Je krijgt een vergoeding in de vorm van munten
  • Je krijgt de ruimte om jouw ideeën te delen
  • Je krijgt cursussen en trainingen passend bij jouw functie
  • Je gaat gezellig op pad met het team tijdens vrijwilligersdagen
  • Je krijgt een goede ervaring voor op je CV
  • Je krijgt korting op voorstellingen van De Meerse
  • Je krijgt korting op het gebruik van de oefenruimtes
  • Last but not least: je bent onderdeel van het leukste team van Hoofddorp!

Kan je nu niet meer wachten om je aan te sluiten bij ons team of heb je nog vragen? Mail dan naar medewerker@duycker.nl en meld je zelf aan of stel vrijblijvend al je vragen!