talent/educatie

Poppodium Duycker is niet alleen dé plek voor intieme live concerten, jamsessies, feesten en programmering op locatie. Duycker is óók een plek voor talentontwikkeling en heeft een ruim educatieaanbod gericht op middelbare scholieren vanaf 12 jaar in Haarlemmermeer. Een plek waar ze hun creatieve ideeën kunnen uiten en hun talent onder professionele begeleiding kunnen ontwikkelen. Voorheen bekend onder de naam Artquake, biedt Poppodium Duycker alle mogelijkheden en faciliteiten om jongeren op creatief vlak te ondersteunen.

Duycker biedt de ruimte om talent(en) te ontwikkelen op het gebied van muziek, dans, literatuur, theater, beeldende kunst, film, fotografie, bouwkunst en toegepaste kunsten. Het hele jaar door organiseert Duycker workshops, lesprogramma’s, jamsessies en diverse inspirerende culturele evenementen. Ook voor het primair onderwijs vanaf groep 6 biedt Duycker culturele educatie aan.

Onder het kopje ‘Educatieaanbod’ staan onze huidige educatieprojecten op maat beschreven. Uiteraard denken wij graag met je mee als het gaat om cultuureducatie projecten. Voor meer info en vragen kunt je mailen naar: lotte@duycker.nl

Het is mogelijk om het educatieaanbod bij Duycker met de Cultuurkaart te betalen.