Ambassadeurs

Ambassadeurs

Bij Duycker werken we graag samen. Daarom betrekken we geregeld enthousiaste muziekliefhebbers bij de samenstelling van ons programma. Denk bijvoorbeeld aan de Blues Night’s in het café, de hiphop shows Headlines en tijdens Frisse Duyck, waar nieuw Nederlands talent een podium krijgt! 

Wij selecteren ambassadeurs op basis van kennis van een genre en vragen vervolgens om:

  • feedback op het huidige programma
  • ideeën voor toekomstig programma
  • aanvullende ideeën m.b.t. promotie van deze programma’s

Ambassadeur worden?
Heb jij specifieke kennis van een genre, wil jij jouw professionele kennis aanbieden, je netwerk uitbreiden of wil je helpen bij het programmeren en/of promoten van evenementen? Stuur dan een mailtje met jou motivatie naar: programma@duycker.nl

Hieronder stellen een aantal ambassadeurs zich aan je voor!

Axe Hessel

Axe Hessel

Mij vind je iedere maand als host op de Music Jam Jamsessie in het Duyckercafé. Ooit begonnen met de toezegging dat ik het wel een paar maandjes wilde doen. Inmiddels zijn we jaren verder. Ik werk ook als docent bij de Het Cultuurgebouw-buur Pier K en aan de slag gaan met aanstormend talent van alle leeftijden is wel een beetje mijn ding. Naast de Music Jam zijn er al allerlei te gekke (educatieve) projecten voorbij gekomen in Duycker waar aan ik mocht bijdragen.

Freek Kroesbergen

Freek Kroesbergen

Zonder muziek is alles mèh! Dus loop ik de deur bij Duycker plat. Als bezoeker maar ook graag als bemoeial. Programmeur Onno en ik kennen elkaar al zo’n twintig jaar, sinds we samen werkten bij P60 in Amstelveen. Daar begonnen we met Headway Festival en hebben we onze sporen verdiend in de progrock en metal. Als ambassadeur voorzie ik Onno van mijn mening over heavy bands en nog heavier plannen zoals bijvoorbeeld de heavy reeks Prog Invasion

Steven Leijen

Steven Leijen

Iedere maand zit ik achter het drumstel in het Duyckercafé om de Music Jam Jamsessie te begeleiden. Een geweldige samenkomst van regionaal en nationaal muziektalent dat op alle mogelijke niveaus samen geïmproviseerde muziek maakt. Daarnaast design ik af en toe ook nog wel eens een poster of iets dergelijks!

Linda Markus

Linda Markus

Ik ben 4 jaar geleden begonnen als stagiair bij Duycker en ben blijven hangen als barmedewerker en programmeur voor het Duyckercafé. Hiervoor benader ik artiesten voor de singer-songwriter avonden Café Live in Duyckercafé. Ook organiseer ik regelmatig optredens in de zalen zoals Wipe Out en mijn eigen evenement KNUS. Mijn netwerk is door dit werk gigantisch gegroeid en ik blijf een hoop leren!